WMHost > Asiakkaille > Ohjeet > Webhotelli > Mysql Phpmyadmin

MySQL

WMHostin webhotelleihin kuuluu MySQL-tietokanta, joka käyttää webhotellin yhteistä levytilaa. Tietokantaan tarvittavat käyttäjätunnukset, salasanat sekä tietokannat toimitetaan tilauksen yhteydessä toimitetulla tunnuspaperilla.

MySQL-tietokannan hallinnointi tapahtuu phpMyAdminissa osoitteessa http://phpmyadmin.wmhost.com/.

Kirjaudu sisään käyttämällä tunnuspaperilla toimitettua käyttäjätunnusta ja salasanaa.