WMHost > Asiakkaille > Ohjeet > Sahkoposti > Sahkopostihallinta

Sähköpostihallinta

Postilaatikoiden luominen tapahtuu TMMS-hallinnassa. TMMS on oma sähköpostitilien hallintaohjelma. Ohjelmalla voidaan lisätä, muokata ja poistaa sähköpostitilejä sekä aliaksia. Ohjelman käyttö on yksinkertaist aja muokkaukset tulevat voimaan välittömästi.

Sähköpostihallinnan toiminnot

Kirjautuminen

Kirjaudu hallintaan osoitteessa https://postihallinta.wmhost.com. Käyttäjätunnus ja salasana löytyy lähettämistämme tunnuspapereista.

Etusivu

Hallintaohjelman etusivulla näet verkkotunnuksen, jota voit muokata. Jos sinulla on useampia verkkotunnuksia, näet ne myös etusivulla.

Postmaster (Catch-all) sarakkeeseen voidaan määritellä osoite, jonne toimittamattomat sähköpostit välitetään. Tähän osoitteeseen ohjautuvat kaikki väärinkirjoitetut osoitteet, jotka ovat lähetetty kyseiselle verkkotunnukselle.

Tehtäväsarakkeessa määritellään ohjelman suorittama tehtävä. Esimerkiksi kirjoitettuasi postmaster-osoitteen tulee tehtävänä olla "Päivitä asetukset" jonka jälkeen painetaan "Go!". Tästä sarakkeesta voit myös valita haluatko muokata sähköpostilaatikoita tai aliaksia.

Muokkaa postilaatikoita

Uuden sähköpostitilin luominen. Kirjoita haluamasi sähköpostiosoite ruutuun. Loppuosa osoitteesta on kirjoitettu valmiiksi. Kirjoita haluamasi salasana (vähintään 5 merkkiä) kahteen kertaan seuraaviin laatikoihin. Paina "Lisää sähköpostitili" ja haluamasi sähköpostiosoite on valmis. Käyttäjätunnus on sama kuin koko sähköpostiosoitteesi.

Voit muokata olemassa olevia sähköpostitilejä. Esimerkiksi salasanan vaihtaminen onnistuu kirjoittamalla uusi salasana sille tarkoitettuihin laatikoihin ja painamalla "Go!".

Sähköpostitili poistetaan valitsemalla "Poista tili" ja painamalla "Go!". Hallintaohjelma pyytää varmistuksen poistamisesta. Vastaamalla "Kyllä", tili poistetaan ja tilillä olleet postit menetetään.

Muokkaa aliaksia

Alias on virtuaalinen sähköpostiosoite johon tuleva posti ohjataan toiseen osoitteeseen. Aliaksia voi lisätä rajattomasti. Kirjoita haluamasi alias laatikkoon ja määrittele vastaanottajaksi se postiosoite johon haluat sähköpostin ohjautuvan. Tämän tulee olla täydellinen osoite, esim. info@domain.fi. Voit lisätä useampia osoitteita pilkulla eroteltuna ja luoda näin pienimuotoisia postituslistoja. Lopuksi paina "Lisää alias". Aliaksia voidaan muokata tai poistaa kuten sähköpostitilejä.