WMHost > Asiakkaille > Ohjeet > Webhotelli > Kotisivujen Siirto Palvelimelle

FileZilla FTP-tiedostonsiirto-ohjelma

Filezilla on vapaaseen lähdekoodiin perustuva FTP-ohjelma.

Ohjelman voi ladata osoitteesta https://filezilla-project.org/download.php?type=client&show_all=1

Ohjelman asennuksen jälkeen syötä oman webhotellipakettisi FTP-tiedot. Isäntä eli host on palvelimen osoite, yleensä muotoa ftp.omadomain.fi.

Kirjoita käyttäjätunnus sekä salasana ja paina "Pikayhdistä". Porttia ei tarvitse kirjoittaa, koska ohjelma käyttää oletusporttia 21.

Voit tallentaa FTP-tiedot menemällä "Tiedosto" valikosta kohtaan "Sivustonhallinta". Mikäli yhdistäminen ei jostain syystä toimi, käy Sivustohallinnan Siirtoasetuksissa vaihtamassa siirtotapa passiiviseksi. Muutoin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tiedostot siirretään public_html kansioon.