WMHost > Palvelut > Sovellukset > Verkkokauppa

DevNet eShop verkkokauppa

Lanseerasimme vuonna 2010 oman DevNet eShop -verkkokaupan. DevNet eShop on tehokas sähköisen liiketoiminnan työkalu, jolla asiakas tuo tuotteet koko maailman saataville. DevNet eShop sisältää tavallisen verkkokaupan lisäksi myyntianalyysityökaluja, joiden avulla voidaan helposti esimerkiksi kohdentaa tietyt tuotekampanjat tietylle asiakasryhmälle tai tiettyyn vuodenaikaan.

Verkkokauppa on järkevä ja kustannustehokas ratkaisu PK-yrityksille, jotka tarvitsevat helppoa ja oman liiketoiminnan mukana kehittyvää verkkokauppaa. Verkkokaupassa on valmiina kaikkien pankkien sekä luottokunnan maksurajapinnat.

Miten voin vaihtaa vanhan
verkkokaupan DevNet eShop verkkokauppaan?

Verkkokaupan vaihtaminen on pääsääntöisesti kohtuullisen helppoa, joskin jonkin verran se teettää työtä. Yleensä tuotteet tietoineen sekä kuvineen saadaan siirrettyä verkkokauppaamme, jolloin niitä ei tarvitse lisätä uudestaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää.

Miksi valita DevNet eShop verkkokauppa?

Verkkokauppaohjelmistomme on nykyaikainen sekä monipuolinen. Kehitämme verkkokauppaohjelmistoa jatkuvasti ja tiedotamme muutoksista asiakkaille. Verkkokaupan päivittäminen uuteen versioon on maksutonta, joten jatkuvasti lisääntyvien uusien toimintojen käyttöönotto ei maksa mitään.

Verkkokauppaa on mahdollista kehittää räätälöidysti kaikkiin tarpeisiin, eli tarvittaessa verkkokauppa voidaan liittää osaksi kokonaista toiminnanohjausjärjestelmää (ERP) ja räätälöidä täysin asiakkaan liiketoimintaa tukevaksi kokonaisuudeksi.

Verkkokaupan ominaisuuksia

eShop

  • Ohjelma tukee yleisimpiä suomalaisia verkko- ja korttimaksuja
  • Monipuolinen kategoria- ja tuotehallinta
  • Asiakashallinta
  • Tilaushallinta
  • Muokattavat toimituskulut, arvonlisäveroluokat, maksutavat, kilpailut
  • Kampanjoiden hallinta
  • Hakukoneoptimoitu

Pyydä lisätietoja verkkokaupasta