WMHost > Palvelut > Sovellukset > Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointipalvelut

Valtava määrä digitaalista tietoa katoaa päivittäin laiterikkojen, varkauksien ja onnettomuuksien sattuessa. Onhan sinun työasemasi tiedostot varmuuskopioitu?

Tärkeät tiedostot turvaan

Tarjoamme varmuuskopiointiratkaisut työasemille sekä palvelimille. Varmuuskopioidut tiedostot siirtyvät automaattisesti ylläpitämillemme varmuuskopiointipalvelimille. Tiedostot varmistetaan varmuuskopiointipalvelimilta vielä erillisiin varmistusjärjestelmiin.

Mikäli tietokoneesi hajoaa tai se varastetaan, on tiedostot mahdollista palauttaa mistä päin maailmaa tahansa uudelle tietokoneelle. Sinun tarvitsee ainoastaan ladata varmuuskopiontiohjelmisto uudestaan ja syöttää vanha käyttäjätunnus ja salasana, jonka jälkeen vanhat tiedostot ovat palautettavissa.

DevNet Backup Basic

Varmuuskopiointiohjelmiston Basic versio on tarkoitettu työasemien varmuuskopiointiin. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta. Varmuuskopiointiohjelma ladataan verkkosivuiltamme ja asennuksen jälkeen sinun tulee ainoastaan valita varmuuskopioitavat kansiot. Ohjelma varmuuskopio uudet sekä muuttuneet tiedostot automaattisesti kerran vuorokaudessa.

DevNet Backup Basic on saatavilla Windows- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmille

DevNet Backup Pro

Varmuuskopiointiohjelmiston Pro versio on Basic versiota monipuolisempi varmuuskopiointiohjelmisto palvelimien sekä työasemien vaativampaan varmistuskopiointiin.

Pro versiossa on mm. varmuuskopiointien moniajastus, suodatussäännöt, poistettavien tiedostojen säilytysaika sekä paikallinen lisävarmuuskopiointi. Tämän lisäksi Pro versiossa on varmuuskopiointituki myös Microsoft Exchangeen, SQL Serveriin sekä MySQL-tietokantaan. Pro versio osaa myös tallettaa tiedostojärjestelmien oikeudet ja muut attribuutit.

DevNet Backup Pro on saatavilla Windows, Mac OS X sekä UNIX-pohjaisille käyttöjärjestelmille (mm. Solaris, FreeBSD, Linux)

Tavanomainen tapa varmuuskopioida ei ole riittävä

Perinteiset varmuuskopiointimenetelmät, kuten nauhavarmistus, CD/DVD-levyt tai ulkoiset kiintolevyt eivät ole riittäviä, koska:

  • suuri epäonnistumisprosentti palautuksessa
  • hidas luku- / kirjoitusnopeus
  • vaikea havaita varmuuskopiointiin liittyviä ongelmia ennen kuin on suorittanut palautuksen
  • suuret ylläpitokustannukset
  • kalliit varastointikustannukset nauhavarmistuksessa
  • rajalliset tilakapasiteetit varmuuskopiointimedioissa
  • suuri todennäköisyys, että varmistettavassa datassa on puutteita.

Varmuuskopioi mistä tahansa

Varmuuskopiointiohjelmisto toimii mistä päin tahansa maailmaa - tarvitset vain internet-yhteyden. Mikäli esimerkiksi kannettava tietokoneesi varastetaan ulkomailla ja tarvitset tiedostoja heti takaisin, tarvitsee varmuuskopiointiohjelmisto vain asentaa uudelle tietokoneelle, asettaa vanha käyttäjätunnus sekä salasana ja voit aloittaa tiedostojen palauttamisen.

Backup-kaavio