WMHost > Palvelut > Palvelimet > Palvelinhotelli

Palvelinhotelli

Palvelinhotelli mahdollistaa monipuoliset ja skaalautuvat palvelinratkaisut asiakkaan kaikkiin tarpeisiin. Oma konesalimme tarjoaa hyvän palvelinhotellin yrityksesi tietojärjestelmille. Palvelinhotelliin saa myös erilaiset palomuuri- ja valvontapalvelut.

Palvelimet

Toimitamme tarvittaessa yrityksesi käyttöön palvelinlaitteet asennuksineen. Asiantuntijamme opastavat mielellään sopivan palvelimen hankkimisessa. Käytämme itse paljon HP:n palvelimia, joten sen ansiosta pystymme tarjoamaan niitä myös asiakkaille edullisesti.

Voit myös tuoda omat jo olemassaolevat palvelimet konesaliimme.

Valvonta- ja ylläpitopalvelut

Mikäli palvelin tai palvelimella sijaitseva ohjelmisto vaatii erityistarkkailua, löytyy meiltä tähän ratkaisut. Valittavissa on hälytys suoraan kännykkään tai sähköpostiin. Palvelimien ylläpito, tietoturvapäititykset, valvonta sekä varmuuskopiointi hoituu näppärästi asiantuntijoidemme avustuksella. Tarvittaessa palvelimet on mahdollista kahdentaa useamman laitetilan välille.

Konesali

Kun yritykselläsi on tarve saada palvelinlaitteisto turvalliseen ja valvottuun palvelimille tarkoitettuun tilaan nopean internet-yhteyden päähän, on järkevintä sijoittaa palvelin palvelinhotelliin. Tarjoamme yrityksesi palvelimille huippunopean ja tarpeisiinne muokattavan internet-yhteyden, turvalliset ja varmatoimiset tilat asianmukaisilla sähköisillä valvontajärjestelmillä sekä kahdennetulla ilmastointijärjestelmällä. Tarvittaessa voitte jättää palvelimen ylläpidon myös meille - kokonaan tai osittain. Vikatilanteissa laitetilaan on mahdollista päästä valvotusti 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa.

Korkeaa käytettävyyttä ja skaalautuvuutta

Tarjoamme tarvittaessa järeämpiä palveluita varten kuormantasausta sekä kahdennusta. Kuormantasauksen ja kahdennuksen avulla voimme ohjata liikennettä useammalle palvelimelle, jolloin palvelun häiritön toiminta jatkuu, vaikka yksi palvelin hajoaisikin.

Lähetä tarjouspyyntö palvelinratkaisusta

 

Katso myös

Virtuaalipalvelin