Webmail

Webmail on selaimessa toimiva sähköpostiohjelma. Webmailin avulla voit lukea postisi internet-selaimella missä päin maailmaa tahansa.

Kirjaudu webmailiin osoitteessa http://webmail.wmhost.com.

Tunnukset on ilmoitettu lähetetyssä tunnuspaperissa tai tunnukset ovat ne, jotka loit aiemmin TMMS-hallinnassa itse.

Huom! Webmailista täytyy muuttaa omia asetuksia, jotta lähtevän viestisi lähettäjäkenttä näkyy oikein. Kun olet kirjautunut webmailiin, valitse "Asetukset". Tämän jälkeen valitse "Identiteetit". Nyt aukeaa Identiteetit josta voitte valita ensimmäisen profiilin (ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä löytyy vain yksi).

Voit määrittää profiiliin sähköpostilaatikollesi alhaalla kuvassa näkyvät asetukset

Roundcuben profiili asetukset

Päivitys 7.10.2014:

Jotta profiili on lisäyksen jälkeen aktiivinen, lähtee järjestelmästä vahvistuspyyntö kyseiseen osoitteeseen. Tällä varmistetaan se ettei webmailista lähetetä viestejä osoitteesta jota käyttäjä ei omista.